De 10 Session System

Een van de grootste geschenken die je jezelf kunt geven! Dit is een systematische benadering die werkt op het hele lichaam, gericht de zitting op verschillende gebieden.

Session 1- “Opening Grace”
Het openen van de kist, zodat de adem te verdiepen, loslaten van de membraan. Het lichaam zal meer licht, sierlijk en energieker worden ervaren.
Sessie 2 – “Aarding en Understanding”
Vrijgeven spanningen in de benen, enkels en voeten, gevoel steun van de grond en verankering met stabiliteit en sterkte.
Session 3- Sides “Reaching out en ontvangen”
Armen, schouders, rib-kooi en diepe heupspieren. Ondersteuning van 3-dimensionale waarneming (voorkant, achterkant en zijkant van het lichaam).
Sessie 4 – The Pelvis
Binnen beenspieren, (adductoren) en de verbinding met het bekken. Ondersteuning van de onderrug en bekken naar een meer flexibele en evenwichtige positie te vinden.
Sessie 5 – The Core
Buik en diepe buikspieren (psoas), het voelen van de kern met het oog op het bekken en de wervelkolom af te stemmen. Vind manieren om te laten gaan van diepe gevoelens.
Sessie 6 – Being Upright
Diepe spieren van de rug en de benen om te helpen het lichaam meer rechtop staan, kan chronische pijn in de rug los.
Sessie 7 – Hals, keel en het gezicht; Ontmaskeren het gezicht
Harmonisatie van de verhouding van het hoofd met de rest van het lichaam. Kan vrijgeven chronische nekpijn of spanningen in de kaak en ogen.
Zitting 8, 9 en 10 – Integratie
Beweging bewustzijn met betrekking boven- en onderlichaam, linker en rechter hersenhelft, de binnenste en de buitenste, het wezen en het doen. Open sessies om evenwicht en integratie in het geheel te brengen.