Rebalancing is een unieke samenvoeging van beproefde technieken die meer bewustzijn brengt in het dagelijks functioneren, de (lichaams)houding en een licht schijnt op de denkbeelden die bepalen hoe we in het leven staan. Het bevrijdt het lichaam van spanningen en beperkingen waardoor het natuurlijke evenwicht zich kan herstellen. Dit zorgt voor meer gratie en gemak in beweging, een gezondere lichaamshouding en opent de deur naar meer emotionele balans en leven vanuit je kern.

Rebalancing bevat de volgende technieken:

  • Zachte, diepe bindweefsel -en spiermassage: Een diepe massage die opgeslagen ( emotionele) blokkades in het lichaam vrijmaakt.
  • Joint release: Door mobilisatie van de gewrichten herinnert het lichaam zich zijn natuurlijke vrijheid van bewegen. Spanningen en gifstoffen die worden vastgehouden in de gewrichten komen vrij.
  • Adem en Energie Werk: Adem is ‘inspiratie’. Een open en ontspannen ademhaling geeft je de mogelijkheid een leven vol kracht, vreugde en vervulling te leven; je vermogen om ‘te ervaren en je Zelf te laten zien’ wordt versterkt.
  • Cranio Sacraal Lichaamswerk: Dit ondersteunt ontspanning en versterkt je bewustzijn.
  • Lichaamsbewustzijn: Je krijgt meer inzicht in je eigen mogelijkheden en een spontane en zinvolle manier van leven.

Onverwerkte emoties en trauma’s laten hun sporen achter in het lichaam. Je ziet dit terug in de ademhaling, de lichaamshouding en fysieke blokkades. Het vrijmaken van deze spanningen in het weefsel en de spieren kan samengaan met het verwerken en loslaten van deze onverwerkte emoties.

Dit helpt je om een ​​beter begrip te krijgen van jezelf en je verborgen mogelijkheden.
Er komt meer energie en ruimte in je lichaam waardoor je je vrijer en blijer gaat voelen. Je komt meer in contact met je diepste kern, hetgeen je in staat stelt om meer spontaan en vanuit je hart te leven.