Een onderdeel van Rebalancing is sportmassage.

Een Rebalancing sportmassage is een massage gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren, om te zorgen dat afvalstoffen in de spieren sneller worden afgevoerd. Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd om o.a. bindweefsel los te maken en knopen uit je spieren te halen. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt. Bedenk dan dat je even door een zure appel heen moet bijten, voordat je je beter gaat voelen. Je lichaam geeft met deze pijn namelijk aan dat er iets niet goed zit en juist dat wordt door de massage verholpen. Overigens zal ik altijd in de gaat houden of de massage niet te intens wordt.

Als je al last hebt van een blessure, dan zorgt een sportmassage voor sneller herstel.

Voordat de massage begint, zal ik met je bespreken waar je op dat moment behoefte aan hebt. Je geeft aan wat je met de massage wilt bereiken en waar de focus van de massage moet komen te liggen. Bijvoorbeeld op je benen, schouders, nek of rug.

Laat de naam je overigens niet op een verkeerd spoor zetten, want ook als niet-sporter heb je zeker baat bij een sportmassage.